Winkel

Het Polyetherpaleis bestaat al sinds 1953 en is sindsdien een begrip in Den Haag en omstreken.
Sinds enkele jaren hebben wij twee webwinkels waar u eenvoudig online uw producten kunt bestellen. 

Schuimwinkel

Schuimwinkel is onze webwinkel voor vele schuimsoorten waaronder: 

polyether
koudschuim
traagschuim
polypress

Matrassen

Wij hebben een ruim assortiment matrassen van hoge kwaliteit. Voor elke situatie hebben wij de perfecte oplossing voor u. Daarnaast hebben we vele schuimsoorten waar u zelf uw ideale matras mee kunt samenstellen. Ook hebben wij een ruim assortiment kant-en-klare matrassen, in vele afmetingen en soorten.

Voor advies kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Hieronder vindt u een greep uit onze verschillende soorten matrassen.

Kant-en-klare matrassen
Schuim voor matrassen (voor volwassenen)
Schuim voor logeermatrassen
Schuim voor matrastoppers
Schuim voor kindermatrassen
Schuim voor wiegmatrasjes

 

Schuimrubber bijproducten

Polpal biedt een ruim assortiment aan handige bijproducten voor uw schuimrubber.
Zo hebben wij tricot kous in twee verschillende breedtes. Tricot kous is een handig hulpmiddel om schuim eenvoudig in een hoes te kunnen krijgen.
Daarnaast hebben we meerdere soorten fiberfill (ook wel dracon genoemd). Fiberfill wordt gebruikt als een soort extra laagje om het schuimrubber heen. Bijvoorbeeld voor jassen, theemutsen, dekbedden etc. Natuurlijk hebben we ook een ruime voorraad spuitlijm. Met spuitlijm kunt u zelf uw schuimrubber verlijmen.

 

Meubelstoffen Keymer

Wij hebben een enorm aanbod van (meubel)stoffen. Zo hebben wij meer dan 1000 verschillende meubelstoffen van Keymer. Keymer is al sinds 1932 dé partij op het gebied van meubelstoffen, outdoorstoffen en kustleer. Wij hebben het grootste assortiment Keymer meubelstoffen. Tevens zijn wij de goedkoopste aanbieder van deze stoffen in Nederland. 
 

Kom ook eens langs in onze winkel aan de Beeklaan 190 in Den Haag.
Wij adviseren u graag!